Ποιοι είμαστε

Αν παλεύουμε δεν μπορούμε να κερδίζουμε πάντα, αλλά αν δεν αγωνιζόμαστε σίγουρα θα χάσουμε!!!”

To ElaStiThesiTous.gr είναι μια ανεξάρτητη επιγραμμική (online) υπηρεσία που υποστηρίζεται από ενεργούς εργαζόμενους, από Ελληνικά και Ευρωπαϊκά συνδικάτα, επιδιώκοντας να εξυπηρετήσει το συνδικαλιστικό κίνημα με ειδικές διαδικτυακές εκστρατείες συμπαράστασης, αλληλεγγύης, ενημέρωσης, συλλογής υπογραφών, κ.λ.π.

Πιστεύουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να διεκδικήσουμε ποικιλοτρόπως να σταματήσουν οι αδικίες σε βάρος των εργαζομένων, των άνεργων, των συνταξιούχων και να οικοδομήσουμε μια πιο δίκαιη κοινωνία για τον κόσμο της μισθωτής εργασίας.

Τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης (εφημερίδες, τηλεόραση, ραδιόφωνο) αφιερώνουν ολοένα και λιγότερο χρόνο στα συνδικάτα τα οποία δεν έχουν τη δυνατότητα ν’ αναπτύξουν τις θέσεις τους. Την ίδια στιγμή το διαδίκτυο αυξάνει ολοένα και περισσότερο τη σφαίρα επιρροής του, ενώ οι διαδικτυακές καμπάνιες τα τελευταία χρόνια συμβάλουν σημαντικά στην οικοδόμηση μιας ισχυρής κοινωνίας των πολιτών και της δημοκρατίας.

Η δημοκρατία λειτουργεί καλύτερα με ενεργούς και ενημερωμένους τους πολίτες που παίρνουν τον έλεγχο της ζωής τους διεκδικώντας κοινωνικές βελτιώσεις για όλους. Αυτή η σελίδα έχει ως στόχο να δώσει στα συνδικάτα και τα μέλη τους, τις δεξιότητες και τις γνώσεις να σχεδιάζουν και να υλοποιούν εκστρατείες για θέματα που τους αφορούν. Δίνουμε στους απλούς πολίτες τη δυνατότητα να «έρθουν στη θέση των άλλων», δηλαδή στη θέση όλων όσοι βρίσκονται αντιμέτωποι με την αδικία και να εκφράσουν τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη σε κάθε μαχόμενο εργασιακό χώρο και κλάδο.

Μην περιμένεις λοιπόν ούτε στιγμή…

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ συμμετέχοντας σε κάθε νέα εκστρατεία που ενεργοποιείται από τα Ελληνικά & Ευρωπαϊκά Συνδικάτα. Εάν είσαι συνδικάτο, γίνε μέλος και ανέβασε τη δική σου διαδικτυακή καμπάνια.

Μην διστάζεις, κάποιοι άλλοι θεωρούν σημαντική τη δική σου συμμετοχή.

Έλα και εσύ για λίγο στη δική τους θέση …

Υποστήριξε τις δράσεις μας

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ

29,306 Από 100000 Υπογραφές

Test 1

[signature]

29,306 Από 100000 Υπογραφές
Μοιράσου το με τους φίλους σου: